Työnohjaaja & yritysvalmentaja palveluksessanne
-Asiakaskokemuksia

Työyhteisö – Työnohjaus ja coaching

”Kiitos ammattitaitoisesta työnohjauksesta. Olet tuonut meidän työyhteisöön paljon uusia asioita ja olemme saaneet paljon keinoja toteuttaa niitä.”

Sabah Hawas

Toiminnanjohtaja

Palvelutalo Hopearinne

”Markku on luonut ohjauksellaan luottamuksellisen ja avoimen ilmapiirin ja olemme saaneet uusia ajatuksia ja keinoja yhteistyön lisäämiseksi työyhteisön ja sidosryhmien välille.”

Samu Brusila

Yksikönpäällikkö, Esperi

Esperi Care

”Markku on ohjannut mielenterveys- ja päihdekuntoutujien palveluasumisyksikön työryhmää menestyksekkäästi vuoden. Hänen systeeminen lähestymistapansa auttaa jäsentämään työtä ja työnohjauksissa esiin nostetut kysymykset ohjaavat näkemään, sekä ratkaisemaan yhteisön ydinkysymyksiä ja haasteita.” Timo Jattu Yksikön johtaja, Attendo

Timo Jattu

Yksikön johtaja, Attendo

”Olemme kahden yksikkömme kanssa tehneet Markun kanssa yhteistyötä vajaan kahden vuoden ajan. Hänen laaja osaamisensa on auttanut meitä tarkastelemaan asioita eri näkökulmista. Hänen myönteiseen tulevaisuuteen suuntaava, ratkaisukeskeinen työotteensa antaa tukea työarkeen.”

Janne Laaksonen

Yksikön johtaja, Esperi

”Markku on ollut jo kohta kaksi vuotta työyhteisömme työnohjaaja. Hänen osallistuva ja osallistava työskentelytapa on auttanut työryhmäämme pysymään perustehtävässä. Markku on saavuttanut työryhmän luottamuksen ja olemme uskaltautuneet tarkastelemaan myös työryhmän jäsenten välisiä suhteita. 

Minna Huittinen

Toimitusjohtaja, Tukikoti Kaislikko Oy

Tukikoti Kaislikko

”Yhteistyö Markun kanssa on ollut sujuvaa ja työnohjauksessa on ollut  positiivinen ja rakentava ilmapiiri, jota Markku ohjaa ratkaisukeskeisesti. Työohjauksesta on tullut meille työyhteisössä tärkeä yhteinen hetki ja olemme saaneet uusia ajatuksia työvälineeksi arkeen.”

Auli Hoffstrom

Vastaava ohjaaja, Provesta Oy

Provesta

”Markku oli mukanamme projektissa, jossa tavoitteena oli luoda yhteiset rutiinit tietyille asiakaspalvelutiimin työtehtäville. Näin esihenkilön näkökulmasta Markku toimi tukena ohjaten keskustelun pysymistä itse aiheessa. Käsittelimme myös itseohjautuvuuden, rutiinien luomisen ja niistä lipsumisen teemoja, jotka auttavat pitämään rutiineja yllä myös projektin päätyttyä.

Markun avulla projektista tuli tiedostavampi ja tehokkaampi, kuin mitä se olisi ollut itsenäisesti toteutettuna.”

Jenni Naskali

Global OTD Director, Treston Oy

”Markku luo työnohjaukseen turvallisuutta ja arvostusta! Hänellä on taito kuulla ja poimia juuri ne oikeat ajatukset/mietteet käsittelyyn. Ammattilainen paikallaan!”

Katja Lindström

Yet psykoterapeutti, hoitovastaava
Jälkipolku kuntoutusohjelma

Johtaminen – Johtamiskoulutus ja esimiesvalmennus

”Tilasin Markulta esihenkilöillemme valmennuksen, joka sai sisältää 0% konsulttijargonia ja 100% käytännönläheistä tietoa ja infoa. Aihe valmennuksessa ei ollut helppo: haastavat esihenkilö-alainen keskustelut ja suhteet työpaikalla. Lähes kahden vuoden etäilyvalmennusten jälkeen, oli ilo tavata tiimiemme esihenkilöitä kasvotusten valmennuksen merkeissä, joka onnistui mielestämme odotusten mukaisesti. Paljon keskustelua, kokemuksien jakamista ja ajatuksien herättelyä. Tästä on hyvä jatkaa toiselle kierrokselle, kun aika on kypsä. Kiitos Markku onnistuneesta valmennuksesta ja erityiskiitos konsulttijargonittomuudesta :-)”

Piipe Hämäläinen
Asiakaspalvelu- ja toimistopäällikkö
OnniBus.com Oy

Menestystarinat Oy teki yhteistyötä Markku Tillin kanssa alkaen kesästä 2020. Meillä oli koronan vuoksi yrityksessä päässyt henkilöstön ja johdon välit kiristymään. Ihmiset olivat kokonaan etätöissä ja kommunikointi oli viikkopalaverien varassa.

Teimme johtamisarvioinnin kyselyllä henkilöstölle, jonka tuloksia sitten purettiin yhdessä elokuussa 2020. Ja tämän pohjalta  johtamista yhtiössä on kehitetty.

Valmennus oli erittäin hyödyllinen. Tällä hetkellä (talvi 2020–21) yhteistyö johdon ja henkilöstön välillä toimii erittäin hyvin. Kiitos siis Markulle valmennuksesta!

Menestystarinat on digimarkkinoinnin toimisto. Yrityksen tehtävä on auttaa asiakkaitaan menestymään verkossa. Yritys toteuttaa räätälöityjä markkinointiratkaisuja asiakkaiden vaihteleviin tilanteisiin. Yritys on toiminut vuodesta 2006 ja se työllistää 15 markkinoinnin ammattilaista.

Ville Holm, yrittäjä
Menestystarinat Oy
LinkedIn

”Sain Markulta oman esihenkilöurani alkuun erinomaisen sparrauksen, jonka myötä olen pystynyt tekemään sekä omasta että johtamani tiimin toiminnasta tehokkaampaa sekä ammattimaisempaa. Itse pidin erityisesti siitä, miten opin lisää itsestäni, jotta pystyn toimimaan vahvuuksieni kautta. Toisaalta kehityin ymmärtämään paremmin myös muita ympärilläni, ja sitä kautta edistämään koko organisaatiomme toimintaa. Koin että Markun tyyli valmentaa oli minulle sopivan käytännöllinen ja konkretiaan pohjaava, poiketen positiivisesti monesti valitettavan korkealentoisesta ja teoreettisesta konsultoinnista.”

Jarno Haatainen

Business Operations Manager

”Markun rehellinen ja suoraviivainen kommunikointi loi hyvää pohjaa luottamukseen nojaavaan valmennukseen ja dialogi hänen kanssaan oli hyvin mutkatonta. Sain Markun ohjaamana lisää eväitä omaan johtamiseeni ja pienien muutoksien kautta saimme johtamis- otteeseeni tehokkuutta ja selkeyttä.”

Jukka-Pekka Koskinen

Regional Sales Manager

”Yhteistyö Markun kanssa on ollut jo useamman vuoden kokemuksella ammattimaista ja monella tavalla hyödyllistä niin yksilön kuin yhteisönkin näkökumasta. Markku kykenee työskentelyllään antamaan tilaa uusille ajatuksille ja ideoille ja auttaa kokeneenkin johtajan näkemään asioita ja ilmiöitä reflektiivisesti ja ratkaisukeskeisesti.

Ratkaisukeskeisyydellä tässä yhteydessä tarkoitetaan arkeen kytköksissä olevia käytännöllisiä oivalluksia.”

Esa Vierikko

Maajohtaja, Majakan valo

”Olemme esimiesten työnohjauksessa kehittäneet työtapoja ja sitä kautta työn laatu ja tuloksellisuus on parantunut.”

Abi Hirsi

Toimitusjohtaja, Tukisatama Oy

Tukisatama
”Markun kanssa luottamus rakentui nopeasti ja se loi pohjan onnistuneelle yhteistyölle. Hän toi ammattimaisen ”pallotteluseinän” ja ohjauksen omille ajatuksille. Todellinen ammattilainen, jota on helppo suositella.”

Antti Harjuoja

Chief operating officer
Milestone coaching and consulting

”Markku on ammattitaitoinen työnohjaaja, jonka kanssa pystyy tutkimaan ja oppimaan omasta tavasta tehdä työtä, sen rakenteista ja siihen liittyvistä tunnetiloista. Työnohjaus auttoi minua stressinsäätelyssä, lisäsi työniloa ja vaikutti työni laatuun sekä tuloksellisuuteen. Lämmin suositus.”

Maija Hansen

Projektikoordinaattori & tiimivastaava Mieli ry

”Markun tapa ohjata johtoryhmää on luonteva ja ammatillinen. Ohjaustapa myös tukee esimiesten omia vahvuuksia ja osaamista.”

Eveliina Selänpää

Toiminnanjohtaja, Sospro Oy

”Työnohjaus on alusta asti ollut todella ammattitaistoista ja se on auttanut minua tiimini johtamisessa. Markun tapa jäsentää asioita ja esittää erilaisia näkökulmia on samaan aikaan innostava ja voimaannuttava. Olen ehdottomasti saanut työnohjaukselta mitä olen halunnutkin eli reflektoivaa tukea arjen työhöni. Korona-aika toi oman mausteensa ja haasteensa päivittäiseen työhön (etätyössä kaikki reilun vuoden), mutta tässäkin olen kokenut saavani työkaluja sekä uusia näkökulmia työnohjauksesta. Suosittelen lämpimästi Markkua työnohjaajaksi oman kokemukseni perusteella.

Miguel Reyes

Tiimipäällikkö, Mieli ry

Työyhteisövalmennukset & luennot

”Markku oli puhumassa yhdistyksemme kurssityöntekijöille työssä jaksamisesta ja voimavaroista. Pelkän luennon sijaan aiheista käytiin vilkasta keskustelua; oli hyvä että osallistujille annettiin hyvin tilaa ajatusten jakamiseen. Tilaisuus oli valmisteltu meidän porukallemme sopivaksi, keskustelun herättäjinä toimineet tutkimukset ym. viittaukset olivat tuoreita ja osuvia.”

Sini Nykänen

Toiminnanjohtaja, Finnilco ry

”Tilasimme työhyvinvoinniin kehittämiseen liittyvän luennon. Aihe oli tärkeä ja isokin, mutta saimme todella hyvän ja mielenkiintoisen luennon ja keskustelun aikaiseksi.  Markun luennossa ja puheissa näkyi vahva kokemus aihealueesta. Saimme työyhteisölle uusia ideoita, jotka tulevat kantamaan vielä pitkälle.” 

Jarmo Flink

Ohjaaja, Puistonmäen tukikoti Oy

Markun asiantuntemus on kykyä soveltaa tietoa todellisiin tarpeisiin organisaation kehittämisessä. Esimerkit ja tutkimukset olivat kiinnostavia ja monialaisia, ja esitystä oli innostavaa seurata ja kommentoida.”

Pekka Harjunkoski

Toimitusjohtaja

”Markku oli vierailemassa kehittämispäivässämme.  Aika meni liian nopeasti ja keskusteltavaa olisi riittänyt pidemmäksikin aikaa. Koulutus oli valmisteltu työporukkamme tarpeita huomioiden. Saimme uusia ajatuksia ja ideoita, joista apua työyhteisön hyvinvointia tukien.”

 

Hanna Rouhe

Erikoislääkäri & osaston ylilääkäri

Ota yhteyttä

Kerro tilanteestanne, niin keskustellaan miten voisin olla avuksi.

Täytä yhteydenottolomake, niin jutellaan lisää. Voit ottaa yhteyttä myös soittamalla tai sähköpostitse!

Tietosuojaseloste